Crossover

Locatie Amsterdam, geavanceerd duurzaam en multifunctioneel gebouw voor ondernemers en starters op de woningmarkt. In het gebouw bevinden zich 120 startersappartementen, 12.000m2 kantoor en een commerciële plint.

READ MORE

IKC Prins Maurits

Locatie Leeuwarden, Integraal Kindcentrum is een voorziening voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, waar kinderopvang, peuteropvang, onderwijs en buitenschoolse opvang samengaan en elkaar versterken in één gebouw.

READ MORE

Kop van Cruquius

Locatie Amsterdam, grootschalige woningbouwcomplexen voorzien van een twee laagse parkeergarage en een commerciële plint in het oostelijk havengebied van Amsterdam. Op het schiereiland zullen de woonblokken Houtsma, Werkmeester en Candido gerealiseerd worden.

READ MORE

Zalmhaven

Locatie Rotterdam, grootschalige woningbouwcomplex voorzien van 485 appartementen bestaande uit woontorens Midrise (hoogte 100m) en Highrise (hoogte 215m) langs de waterkant van de maas in het scheepvaartkwartier.

READ MORE

KJ Plein

Locatie Den Haag, grootschalige woningbouwcomplex bestaande twee torens van 90 meter hoog waarin voornamelijk woningen, maar ook horeca en winkels komen. Het plan zorgt voor een mooie stadentree bij Den Haag Centraal en een sterke verbinding met het groen en de stad.

READ MORE

De Sax

Locatie Rotterdam, grootschalige woningbouwcomplex met 900 appartementen bestaande uit woontorens Havana (hoogte 182m) en Philadelphia die aan de zuidzijde van de Wilhelminapier samen de SAX gaan vormen. De woontorens worden op een hoogte van 82 meter met elkaar verbonden met een luchtbrug.

READ MORE

Buyten Den Veste

The two Daourne villas are situated in the northern part of Guangzhou. The villa area is bordered by a new high speed road to the west, and by the famous Bai Yun mountain to the east.

READ MORE